Отпуснете се и релаксирайте сред прекрасната природа на Тайланд Пукет.


Екзотичният остров е почивна станция с несравнимо красиви плажове, кристално чисто море и няколко уникални туристически атракции.


С нашите хотели в Тайланд Пукет, може да се насладите на висококачествено обслужване, уютни стаи и вкусна храна.


Не чакайте повече - резервирайте своята почивка на Тайланд Пукет и се насладете на незабравимо приключение!

Почивка на морето в Тайланд - незабравими спомени

Тайланд, известен как "страната на усмивките", предлага на посетителите си не само красиви плажове и топло море, но и богатство от културни и природни забележителности.


Започнете своя ден с релаксираща разходка по мекия пясък на брега на Пукет. Насладете се на пленителния изгрев и заредете се с нежното слънчево светлина.


Ако сте авантюрист по душа, имате възможност да се потопите в един от най-известните гмуркачески и сноркълинг дестинации в света - Симианският остров. Открийте красивия подводен свят с широки палети от цветове и разнообразие от морски живот.


За почитателите на историята и културата, read this post from exoticholiday.bg на разположение са много храмове и паметници, които датират още от древни времена. Посетете Кралския дворец в Бангкок или храма на Смирителните богове в Аюттая. Изживейте магията и тържествеността на бъддизма, които опияняват сетивата и духа.
bta.bg

Ако обичате природата, не пропускайте възможността да се срещнете с елегантните слонове в един от запазените природни паркове или да се разходите в открития на тропическия дъждовен гори.


Пробвайте неповторимата пукет тайландска кухня, която ви поканва

Пукет - перфектното място за почивка на морето

Пукет е прекрасен курорт, разположен на западното крайбрежие на Тайланд. С невероятни плажове, кристално чисто море и богато подводно разнообразие, Пукет е идеалното място за почивка на морето.


С привлекателната си тропическа изобилие и красивата природа, Пукет предлага на своите гости безброй възможности за релаксация и развлечения. Можете да се насладите на дълги разходки по плажа, да се потопите в топлите води на Андаманско море или да се отдадете на екзотични спа процедури.


В Пукет има множество хотели, пукет тайланд които предлагат луксозни условия за престой. Отличават се с уютни стаи, изискан интериор и безупречно обслужване. Всеки хотел разполага със специално обзаведени спа центрове и фитнес зали, където можете да се отпуснете и да поддържате форма по време на почивката си.



Плаж
Атракции
Хотели


Плаж Карон
Великолепен пясък и кристално чисто море
Хотел Роял Винсент


Плаж Ката
Живописен залив с буйна природа
Хотел Лагуна Бийч


Плаж Патонг
Нощен живот и множество забавления
Хотел Амарин Резорт



Съчетавайки перфектното море, красивата природа и удобството на модерните хотели, Пукет предлага една незабравима почивка на морето. Не пропускайте възможността да отседнете в този прекрасен райски уголем и да се насладите на спокойствието и красотата, които Пукет има да ви предложи.

Go Back

Post a Comment
Created using the new Bravenet Siteblocks builder. (Report Abuse)